Sterk partnerschap levert topwerk op

Onze samenwerking met PLUC! is een groot succes. Het afgelopen jaar hebben wij samen met Jan Heinen hard gewerkt aan het opbouwen en opzetten van een nieuw concept. Wij geloven erin dat wanneer je kunt doen waar je goed in bent, er mooie dingen ontstaan. Vandaar dat wij met meerdere partners samenwerken om zo synergy te stimuleren.

 

Zo kwamen wij elkaar tegen

Jan heeft een brede ervaring in de finance wereld en is een gewaardeerde trainer en spreker. Vanuit deze visie wilde hij de trainingen uitbreiden naar online waarvoor hij op zoek was naar een specialist in applicaties en marketing. Via een gezamenlijke connectie kwamen wij met elkaar in contact en zijn we aan de slag gegaan.

 

Jan Heinen over de samenwerking

“Prachtig om na een jaar terug te kijken naar waar we nu staan. Door onze intensieve samenwerking hebben we nu een mooie demoversie van een geweldig concept genaamd InvolveMe. In mijn samenwerking met Dennis en Sharon vind ik veel raakvlakken. We hebben een gezamenlijk doel en vullen elkaar qua expertise goed aan. Dit sterke partnerschap levert topwerk op!”

 

 

Blik op de toekomst

Maar we zijn er nog niet. Er liggen nog meerdere ideeën klaar. Niet alleen om de huidige applicatie uit te breiden maar ook om de doelgroep van InvolveMe nog beter te bedienen. Het aankomende jaar gaan we nog intensiever aan de slag om vervolgstappen te maken en onze gezamenlijke doelstelling te bereiken. Want, samen staan we sterker.

 

 

Heb je ons vorige blogbericht over het eindproduct van deze samenwerking al gelezen? Zo niet, klik hier om deze blog te lezen. Als je meer wilt weten over de applicatie of onze diensten, mail of bel gerust naar info@meer-tijd.nl of 0172 76 09 54.