Op de gevoelige plaat

Practice what you preach. Niemand wil zaken doen met bedrijven, iedereen wil zaken doen met mensen. Want niets is zo belangrijk als een klik en begrijpen waar men vandaan komt. Oftewel, maak je communicatie persoonlijk en laat niet alleen zien wat jouw bedrijf kan doen, maar vooral wie je zelf bent. En daar hoort natuurlijk niet alleen een verhaal, maar bovenal ook foto’s bij.

 

So Me Shoot 

Daarom stond er eind augustus een fotoshoot in onze agenda! Een professionele portretserie voor onze website en social media pagina’s. Als visitekaartje van ons eigen bedrijf moesten we er nu echt aan geloven. Maar we wilden geen dertien in een dozijn. Nee, persoonlijke foto’s waarbij wij als personen naar voren komen.

 

Studio Salt ‘n Pepper

In een ontspannen sfeer brengt Studio Salt ‘n Pepper in Alphen aan den Rijn unieke beelden van mensen en momenten. Vastgelegd op een creatieve en ongedwongen manier. Met een professioneel team van fotografen en visagisten hadden wij er alle vertrouwen in om deze samenwerking aan te gaan.

Benieuwd geworden naar het eindresultaat? Scroll dan snel verder! Om je alvast een beeld te geven van onze shoot; bekijk de video van Studio Salt ‘n Pepper voor een impressie van de studio.

 

 

 

Het eindresultaat

De mooiste foto’s zijn klaargezet door Studio Salt ‘n Pepper waaruit we zelf een selectie gemaakt hebben van onze favorieten. We hebben gekozen voor een combinatie van foto’s zodat we het eindresultaat als profielfoto konden gebruiken, maar ook bijvoorbeeld in onze blogberichten. We hebben dan ook niet alleen portretfoto’s maar ook mooie combinaties van ons samen. Op deze manier krijgt ons bedrijf een gezicht voor de mensen die ons nog niet kennen.

Kijken jullie mee? Hier een impressie van onze foto’s

Dennis en Sharon Meer tijd Marketing & Applicaties

Sharon Kampman Meer tijd Marketing