Onderhoud applicaties

Software die niet meer geüpdatet wordt, niet meer aansluit op je bedrijfsprocessen en meer tijd en geld kost dan het je oplevert. Een applicatie die je beperkt in je groei, en dat kan niet de bedoeling zijn. En dat je softwareleverancier onvoldoende tijd en kennis heeft om je pakket te moderniseren of helemaal niet meer bestaat, helpt ook niet mee. Weet je wat jij nodig hebt? Onderhoud en doorontwikkeling aan jouw applicatie van Meer tijd.

 

Wat we voor je kunnen doen

Gelukkig is het lang niet altijd nodig om software compleet opnieuw op te bouwen. We hebben veel ervaring met het verbeteren van bestaande softwarepakketten en applicaties, en dat heeft allerlei voordelen: je werknemers hoeven niet met een nieuw pakket te leren werken, hooguit met nieuwe functies. Én het 2018-proof maken van je bestaande pakket is meestal een stuk voordeliger dan een compleet nieuw pakket laten bouwen.

``Bestaande applicaties onderhouden of doorontwikkelen zodat jouw systeem optimaal werkt en aansluit bij jouw wensen.``

Inventarisatie van je huidige applicaties

Voordat we precies kunnen vertellen wat we kunnen doen, maken we een inventarisatie van je huidige software. Dat heet officieel een code review. In deze stap pluizen we de code van je pakket uit, zodat we precies weten waar we mee kunnen werken. In de code review vinden we onder andere antwoord op deze vragen: Hoe ziet je huidige softwarepakket eruit?, Is alles nog veilig?, Welke verbeterpunten zijn er?, Hoe kunnen we die oplossen? En, welke kansen liggen er verder nog? In deze stap bespreken we ook jouw wensen en eisen, en krijg je een concreet voorstel om je applicaties weer helemaal klaar te stomen voor de toekomst.

 

Aan de slag met het onderhouden

Als uit de inventarisatie blijkt dat de code in orde is en de basis van je pakket goed werkt, kunnen we een aantal dingen voor je doen. Natuurlijk lossen we alle bugs voor je op, en is het mogelijk om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. We zijn ook gespecialiseerd in het bouwen van koppelingen tussen bestaande systemen, zoals je planningssoftware en urenregistratietool. Daarnaast kunnen je ook ondersteunen met een servicecontract. Daarmee ben je nooit meer afhankelijk van het feit of je huidige ontwikkelaar zin en tijd heeft om de telefoon op te nemen: we staan voor je klaar.

 

Verouderde code of een te beperkte applicatie?

Is de code té verouderd of kan je bestaande systeem jouw eisen niet aan? Dan kunnen we je applicatie opnieuw structureren en herbouwen waar nodig. Een dure investering waar je niet op zit te wachten? Geen probleem. Wij richten jouw applicatie zo in dat het je tijd en geld bespaart. Via deze businesscase verdien je de applicatie binnen aanzienbare tijd terug en is jouw bedrijfsvoering zo effectief mogelijk. amen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst en je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten. 

Onderhoud aan jouw applicatie? Laat ons helpen en stel je vraag!

Heb jij een uitdaging?
Bespreek jouw uitdaging tijdens een gratis kennismakingsgesprek en wij denken met je mee naar een passende oplossing
Neem contact op
without
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.meer-tijd.nl//
#000000
style1
paged
Laadt bericht..
/home/website/domains/meer-tijd.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Vul hier je e-mailadres in
off
off