Nieuw product | Online leren met InvolveMe

Samen met Jan Heinen van PLUC! zijn wij een paar maanden geleden begonnen aan de ontwikkelingen van een nieuw platform. Met trots mogen wij melden dat het vanaf heden op de markt is genaamd InvolveMe! 

Met InvolveMe gaan mensen actief aan de slag met de eigen ontwikkeling. Een daadwerkelijke invulling aan een leven lang leren. Ervaar hoe gemakkelijk, inspirerend en leuk online leren eigenlijk kan zijn. 

 

Wat is InvolveMe?

In InvolveMe vind je opdrachten die jou helpen om nog beter te gaan presenteren op de werkvloer. Zo kun je via je laptop, tablet en mobiel jezelf continu blijven verbeteren, en leg je de link tussen online leren en de dagelijkse praktijk.

Het leuke aan InvolveMe is dat je zelf bepaald waar je de focus op legt. Zo kun je ervoor kiezen om je zwakke punten te elimineren, of juist nog beter te worden op de vlakken waar je al excellent presteert. Je vooruitgang houd je bij via je eigen InvolveMe profiel. Naast de resultaten van je Insights Discovery test kun je in je eigen profiel ook de opdrachten waarmee je bezig bent zien, en zie je de progressie welke je gemaakt hebt sinds je laatste Insights test.

 

 

Hoe werkt InvolveMe?

InvolveMe combineert het beste van online training en online coaching. Daarbij worden leermomenten (challenges) gekoppeld aan eigen doelen, aan de eigen persoonlijke voorkeuren en aan de eigen dagelijkse praktijk om een rijke en effectieve leerervaring te bieden.

 

 

InvolveMe daagt mensen met behulp van gerichte challenges uit in de eigen praktijk aan de slag te gaan met nieuwe inzichten. Overal en altijd beschikbaar. InvolveMe geeft mensen feedback op de manier waarop ze de challenge uitvoerde. Gewoon een korte overweging om tot reflectie te komen, of uitgebreid door een beschikbare hulplijn naar een coach.

 

 

Wat maakt InvolveMe uniek?

Functies en rollen veranderen vandaag de dag sneller dan ooit tevoren. Bij InvolveMe maken we mensen – door gebruik te maken van de dagelijkse praktijk – bewuster van hun persoonlijkheid en competenties; en bereiden ze beter voor op de rol die ze in de toekomst gaan vervullen. Zelfs als die rol nog niet bestaat op dit moment.

 

We brengen het beste van online coaching, online leren en je dagelijkse praktijk samen in een oplossing. Daardoor stellen we je in staat om op pragmatische wijze de praktijksituatie te gebruiken om beter te worden op zowel korte- als lange termijn.

 

 

De voordelen van InvolveMe op een rij:

  • Online altijd en overal beschikbaar;
  • Intuïtief, inspirerend en prikkelend;
  • Koppeling met persoonlijke voorkeuren;
  • Mogelijkheid tot feedback van een coach;
  • Meten van voortgang;
  • Inzicht in resultaten van de ontwikkeling van mensen (ROI);
  • Groeiende bibliotheek van challenges die mensen uitdagen tot ontwikkelen;
  • Aan te passen naar eigen ‘look and feel’;
  • Persoonlijke leerpaden voor iedereen;

 

Benieuwd geworden? Stuur een mailtje naar info@meer-tijd.nl voor een demoversie en ontdek zelf de mogelijkheden van dit platform. Mede mogelijk tot stand gekomen door de input van Bob Riethorst en onze testgebruikers voor de feedback. Bekijk ook onze InvolveMe website: involveme.nl.