Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen

“I never dreamed about success, i worked for it.” Maandag 1 oktober aanstaande bestaat ons bedrijf alweer één jaar. Een bewogen jaar waarin we van niets naar iets zijn gegroeid. Waarin we bergen fouten hebben gemaakt, maar bovenal heel veel mooie stappen genomen hebben. Oftewel klanten daadwerkelijk kunnen helpen, en ondernemers weer terug in hun kracht hebben laten komen. 

 

Stilstaan bij je handelen is vooruitgang

Vooruitlopend op deze eerste grote mijlpaal voor ons hebben we een rondje gemaakt langs onze klanten. Hoe hebben ze de samenwerking met ons ervaren? Hoe zien ze het concept van Meer tijd en welke hoogtepunten van het afgelopen jaar zijn ze bijgebleven? Niets werkt immers zo goed als een evaluatiemomentje. Bekijk hier een greep uit onze gesprekken:

 

Joyce, Pluc!

“Wij vinden het belangrijk om met specialisten te werken. Het is fijn schakelen met iemand die ook daadwerkelijk over de benodigde kennis beschikt. Maar dat niet alleen, ook ons en het bedrijf goed kent en weet waar we behoefte aan hebben. Dat vind ik het belangrijkste aan onze samenwerking. We maken daadwerkelijke stappen en groeien online waardoor we onze ambities waar kunnen maken. Ik hoop dat we de aankomende jaren onze samenwerking nog verder uit kunnen breiden om samen met jullie te groeien en ons online succes te vieren.”

 

Jan, InvolveMe

“Een nieuw idee moet ontwikkeld en uitgedragen worden. Jullie denken mee, adviseren en voeren uit. Zo ontstaan er nu slimme marketingplannen om de online kansen te benutten en een innovatieve technische applicatie. Gebouwd op de toekomst en volledig op maat gemaakt. Het hoogtepunt van afgelopen jaar was de livegang van de demoversie. We hebben echt een mooie basis neergelegd voor een geweldig concept!”

 

Ivo, Smoely

“Verfrissende marketingideeën met specialisatie online. Met de nieuwe strategie hebben wij inzicht in onze marketing zodat we meer klanten gaan bereiken. In het vervolgtraject gaan we de online kanalen opzetten en een verdieping maken. Dat vindt ik het mooie eraan, jullie geven mij de ruimte om te focussen, zodat ik kan doen waar ik goed in ben terwijl mijn bedrijf groeit.”

 

Laten we proosten op de goede dingen in het leven

Uitspraken om trots op te zijn! Wij kijken uit naar ons eerste jubileumfeestje en zullen op 1 oktober een toost uitbrengen op alle successen van het afgelopen jaar en de vele plannen die we hebben liggen voor de toekomst.