Maatwerk applicaties


Soms lost een standaard softwarepakket jouw probleem niet op. Omdat de manier waarop jouw bedrijf opereert anders is. Uniek is. Als ondernemer heb je immers vaak specifieke wensen en grote dromen. En voor speciale wensen zijn niet altijd standaard oplossingen of applicaties beschikbaar.

 

Wat en waarom een maatwerk applicatie?

Met maatwerk oplossingen zorg je dat software beter aansluit bij je bedrijfsprocessen. Hierdoor kun je jouw klanten optimaal bedienen en een beter resultaat behalen dan jouw concurrenten. Maatwerk applicaties zijn op maat geschreven softwaretoepassingen die processen of handelingen binnen jouw organisatie verbeteren. Deze applicaties leveren gebruiksgemak, klantvriendelijkheid, omzetverhoging, tijdswinst en kostenbesparing op.

``Vertalen van functionele wensen naar technische oplossingen en ontwikkelen van een systeem naar wens.``


Boekingssysteem, facturatiebeheer en veel meer

Veel bedrijven verzorgen hun boekingen zoals reserveringen, inschrijvingen of afspraken handmatig. Een klant belt op, de afspraak wordt gemaakt waarna alles wordt ingeregeld. Heb je er weleens aan gedacht dat dit volledig automatisch kan? Fijn voor jou, maar ook voor de klant. Die kan direct inzien wanneer er mogelijkheden zijn en zijn keuze maken. En dit kan op ieder moment van de dag, dus niet alleen binnen jouw openingstijden. 

Uiteraard kunnen we nog meer stappen van dit traject automatiseren. Wat dacht je van de facturatie? Maak jij nog voor elke nieuwe order handmatig een factuur aan? Wij zorgen ervoor dat facturen automatisch aangemaakt worden aan de hand van de boekingsgegevens. Of moeten er achteraf uren gedeclareerd worden? Dan is een koppeling met urenregistratie gewenst. Op deze manier maken wij jouw bedrijfsvoering zo effectief mogelijk.

 

Inzicht in jouw business

Hoe ziet jouw organisatie eruit, welke processen lopen er en op welke punten kan het inzetten van online applicaties bijdragen aan het verbeteren van dit werkproces? Aan de hand van jouw wensen gaan wij op zoek naar zwakke of ontbrekende schakels binnen je organisatie. We brengen ze in kaart en verzinnen een creatief antwoord, zodat jij meer tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. Ondernemen, bijvoorbeeld.

 

Laravel voor maatwerk applicaties

Voor onze maatwerk applicaties gebruiken wij Laravel. Een framework waarmee we maatwerk webapplicaties met databases ontwikkelen. Met Laravel kunnen we de beheeromgeving volledig volgens jouw wens inrichten waarbij onze ervaringen goed van pas komt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo is het bijvoorbeeld koppelingen te maken met allerlei API’s of andere systemen en deze binnen uw maatwerk webapplicatie gebruiken. Denk bijvoorbeeld AANVULLEN. Laravel is stabiel, veilig, flexibel en bovendien razendsnel.

 

Voor wie is maatwerk software geschikt?

Maatwerk webapplicaties zijn bij uitstek geschikt voor start-ups die rusten op een slim ICT-concept, dat ontwikkeld moet worden en in verschillende fases zal worden uitgebreid. Maar ook organisaties en bedrijven met een uitdaging waar standaard software niet in voldoet, bijvoorbeeld omdat er verschillende vormen van integratie nodig zijn of omdat de wens simpelweg te vernieuwend of te specifiek is.

Ook graag tijd besparen met een maatwerk applicatie? Vraag informatie aan

Heb jij een uitdaging?
Bespreek jouw uitdaging tijdens een gratis kennismakingsgesprek en wij denken met je mee naar een passende oplossing
Neem contact op
without
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.meer-tijd.nl//
#000000
style1
paged
Laadt bericht..
/home/website/domains/meer-tijd.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Vul hier je e-mailadres in
off
off