Koppelingen

Een groot voordeel is dat veel applicaties eenvoudig te koppelen zijn. En wanneer losse applicaties, websites of systemen met elkaar communiceren ontstaat er meerwaarde. Een goede koppeling bespaart jou en jouw medewerkers immers veel tijd. Door losse systemen te koppelen creëren we rust en overzicht.

Stel je voor dat jouw klantenbeheersysteem in verbinding staat met het boekhoudprogramma? Of dat jouw voorraadsysteem wordt gekoppeld met jouw aanbod op je website? Nooit meer overtypen, lagere foutmarge en altijd up-to-date. Geen handwerk meer met duurzame API-koppelingen.

 

Diverse soorten koppelingen

Het bouwen van een duurzame koppeling is specialistisch werk en vergt vergaande technische kennis. Er zijn namelijk vaak meerdere mogelijkheden om systemen met elkaar te integreren: API/Webservices, webhooks of (S)FTP. Veel applicaties kunnen onderling gekoppeld worden via Web API. Een Web API is een open en platform onafhankelijke architectuur voor het realiseren van een koppeling tussen twee applicaties. Oftewel: een API-koppeling kan met alle systemen communiceren.

``Het bouwen van API koppelingen en het integreren van data om systemen optimaal met elkaar te laten communiceren.``

Bijvoorbeeld een betaalsysteem koppelen 

Wanneer je online betalingen wilt verwerken in jouw applicatie, website of webshop is het van groot belang dat transacties op een betrouwbare en veilige manier verwerkt worden. Voor deze verwerking is een goede koppeling tussen jouw systemen nodig. Ook is er bij het ontwikkelen van een koppeling voldoende aandacht nodig voor uitzonderingssituaties. Wat krijg je bijvoorbeeld voor melding als een betaling te laat wordt overgemaakt? Of hoe wordt er omgegaan met transacties naar het buitenland? Door een koppeling met een betalingsprovider kunt je jouw applicatie, website of webshop geschikt maken voor betalingen via iDeal, creditcard, PayPal of andere betalingsmethoden.

 

Of jouw boekhoudprogramma verbinden..

Misschien wil je wel jouw boekhoudprogramma koppelen met CRM en/of ERP-pakketten? Zo kun je vanuit één dashboard werken. Is direct alle informatie zichtbaar, hoeven er geen dubbele handelingen gedaan te worden en zijn de gegevens up-to-date. Een koppeling realiseren tussen boekhoud, CRM en of ERP-pakketten is iets waar wij veel ervaring mee heeft. We hebben al diverse koppelingen gerealiseerd met bijvoorbeeld Afas Profit, Exact Online en meer.

 

De wereld verbinden met maatwerk koppelingen

Wanneer een applicatie wordt gekoppeld aan bestaande systemen binnen uw organisatie en die van klanten en / of leveranciers, neemt de kracht van deze oplossing alleen maar toe. Het uitwisselen van gegevens verloopt daarmee namelijk aanzienlijk makkelijker, sneller en goedkoper. Wij denken graag met je mee welke bedrijfsprocessen er binnen jouw onderneming zijn en hoe deze verbonden kunnen worden om elkaar te versterken.

Ontdekken hoe wij jouw systemen kunnen koppelen? Stel je vraag aan ons

Heb jij een uitdaging?
Bespreek jouw uitdaging tijdens een gratis kennismakingsgesprek en wij denken met je mee naar een passende oplossing
Neem contact op
without
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.meer-tijd.nl//
#000000
style1
paged
Laadt bericht..
/home/website/domains/meer-tijd.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Vul hier je e-mailadres in
off
off