#inhaker | Relaxation dag – Heb jij er tijd voor?

Adem in, adem uit. Het is nationale Relaxation dag. Maar hoe dan te relaxen? Er moet nog zoveel gebeuren en als ondernemer ben je altijd bezig. Als je dit heerlijk vindt, lekker blijven doen. Maar toch, het kan zoveel makkelijker. Hoeveel van de taken die vandaag nog op jouw to-do lijst staan zouden geautomatiseerd kunnen worden? En hoeveel tijd zou je dan overhouden om eens echt te genieten van deze nationale relaxation dag?

 

Wat is dat; Relaxation dag?

We wisten het ook niet, maar er bestaat kennelijk zoiets als National Relaxation Day. In ieder geval in Amerika, maar we vinden het een mooie om ook in Nederland te omarmen.

Want we weten hoe belangrijk dat is, even rust nemen. Maar het schiet er nogal eens bij in, en trouwens, hoé deden we dat ook alweer, dat relaxen?

 

 

Betere prestaties zonder randzaken

Nationale Relaxation dag is zo gek nog niet. Terwijl je rust, gebeuren er namelijk heel belangwekkende dingen in je hoofd. Sterker nog: jouw brein heeft die downtime nodig om creatieve problemen op te lossen. Het werk zou zonder die rustmomenten niet lukken.

 

Als ondernemer terug in je kracht

Stel je voor dat je je op werk alleen druk hoeft te maken om die zaken waar jouw kracht zit. En je de rust en ruimte hebt om jouw unieke kwaliteiten te benutten? Dan kom je als ondernemer weer terug in je kracht.

 

 

Wij kunnen voor jou de randzaken automatiseren. Denk aan een koppeling tussen diverse systemen zodat je handelingen maar eenmalig uit hoeft te voeren. Automatische facturatie zodat de administratie minder tijd kost. Of een slim opvolgsysteem zodat jouw klanten automatisch de informatie ontvangen waar ze behoefte aan hebben.

 

Meer tijd voor ondernemen. De ondernemer terug in zijn kracht. Dat is onze missie op deze relaxation dag. Oh, en die administratieve taken van vandaag? Die gaan allemaal automatisch, dus misschien dat wij ons vanmiddag verdiepen in de betekenis van deze relaxation dag ;).