Hoe je flink tijd terug pakt op je administratie

Een gemiddelde ondernemer besteedt zo’n 78 uur per jaar aan zijn administratie met het maken van offertes, facturen en het versturen van herinneringen. Al met al 17 werkdagen bij elkaar. Een noodzakelijk kwaad? Welnee! Als je het slim aanpakt kun je enorm veel tijd besparen op deze handelingen.

 

Hoe je dat doet?

Door slim te automatiseren! De meeste ondernemers doen deze handelingen nog allemaal met de hand. Denk aan Excel en Word, veel denk- en typewerk, berekenen, printen, versturen, etc. Veel te bewerkelijk als je het ons vraagt. En het levert nog fouten op ook.

 

Gebruik slimme applicaties

Gelukkig zijn er veel applicaties en slimme software waarmee je deze handelingen sneller kunt uitvoeren, lees volledig automatiseren. Uiteraard wil je dat deze naadloos aansluiten op jouw organisatie en communiceert met de huidige systemen. Wij ontwikkelen dan ook maatwerk applicaties zodat jij in een paar klikken een offerte kunt maken, automatische herinneringen verstuurd en gemakkelijk facturen opmaakt.

 

Heb je geen idee?

Wat kun je automatiseren en met welke handelingen kun je nu echt tijd besparen. Maak professionele offertes en facturen in een handomdraai! We geven je een idee met onderstaande functionaliteiten:

 

 • Contactgegevens en facturen per klant netjes bij elkaar
 • Een professioneel template die klaarstaat voor je
 • Automatische berekeningen van bedragen
 • Verzending met een klik op de knop
 • Klanten kunnen gemakkelijk digitaal akkoord geven
 • Geen dubbel werk: maak je factuur vanuit de offerte
 • Automatische e-mail naar je klant met betaalknop
 • Openstaande facturen worden in de gaten gehouden
 • Niet op tijd je geld binnen? Stuur eenvoudig een herinnering
 • Duidelijk inzicht in begrijpelijk taal met het dashboard
 • De best mogelijke beveiliging van je persoonsgegevens

 

Wat levert het op?

Traditioneel vs het nieuwe werken. Stel, je maakt een offerte: bestand maken, relatie toevoegen, berekenen, controleren, printen, verzenden, archiveren. Gemiddeld kost dit 55 minuten; maar geautomatiseerd kan dit in 10 minuten. Hetzelfde geldt voor een factuur: bestand maken, relatie toevoegen, berekenen, controleren, printen, verzenden, archiveren, boekhouder, betaling controleren. Je bent al snel 45 minuten bezig, maar wat nu als dit in 7 minuten kan? En als laatste de herinnering. Factuur zoeken, printen, verzenden, archiveren, betaling controleren = 30 minuten maar kan in 6 minuten.

 

Een gemiddelde ondernemer heeft zo’n 43 opdrachten per jaar. Zo verstuur je gemiddeld zo’n 86 offertes, 63 facturen en 31 herinneringen. Hier ben je normaal 17 werkdagen mee bezig op de traditionele manier. En? Ja.. maar slechts 3 dagen met een maatwerk applicatie. Dat betekent dat een gemiddelde ondernemer maar liefst 14 werkdagen per jaar bespaart. Heb je meer dan 43 opdrachten? Dan is de besparing zelfs nog groter.

 

We dagen je uit: hoeveel tijd ga jij besparen?

Met een maatwerk applicatie kun je overal snel tussendoor even je offertes of facturen maken. Je kunt de offerte zelfs aan het einde van je klantgesprek sturen. En wat dacht je van het versturen van de factuur direct na oplevering? Niet alleen fijn voor jou, maar ook voor je klanten.

 

Wil jij ook tijd besparen? Bel of mail ons voor een gratis kennismakingsgesprek en wij denken met je mee wat de mogelijkheden en besparing voor jouw bedrijf zijn.