Automatisering

Automatisering is het vervangen van menselijke arbeid door applicaties en handige koppeling. Vormen van automatisering zijn overal om ons heen te vinden. De kassa in de winkel die de boodschappen afrekent maakt bijvoorbeeld niet alleen een optelling van de prijs maar is ook de basis van het voorraadbeheersysteem. Zodra er een artikel verkocht wordt, wordt dit direct uitgeboekt en kan een vervangend exemplaar besteld worden.

 

Handmatige handelingen overbodig

Het is mogelijk om jouw bestaande applicaties zo ver te automatiseren dat menselijk handelen overbodig wordt. Uiteraard kunnen wij hiervoor ook aanvullende systemen ontwikkelen. Of het nu gaat om jouw klantenbeheersysteem, de facturatie of een willekeurige andere applicatie. Op het moment dat een taak volledig kan worden beschreven in het stap voor stap toepassen van logische regels is deze taak in principe geschikt voor automatisering. Denk bijvoorbeeld aan het automatisch aanmaken van facturen, het boeken van de urenregistratie of het bijhouden van vrije dagen voor jouw personeel.

``Handmatige handelingen automatiseren zoals facturatie, urenregistratie en meer voor een optimale tijdsbesteding.``

Optimale bedrijfsvoering met automatisering

Ieder bedrijf werkt op basis van een business model. De één doet vooral online verkoop, wat een feilloze logistiek vereist. De ander levert maatwerk diensten en brengt veel klant-specifieke offertes uit. In elk businessmodel zijn optimalisatie mogelijkheden. Hoe specifiek of juist herhalend jouw werkzaamheden ook zijn, er is altijd ruimte voor automatisering. Om de belofte aan je klant elke dag opnieuw in te kunnen lossen, is het belangrijk te streven naar een optimale bedrijfsvoering.

 

Laat jouw bedrijf groeien

Een organisatie waarin medewerkers servicegericht bezig kunnen zijn, ondersteund door de juiste techniek die voor je werkt. Stel je eens voor hoeveel meer tijd je hebt voor jouw klanten als je de randzaken kunt wegfilteren. Automatisering stelt je dan ook in staat knelpunten weg te nemen en verspilling tegen te gaan. Zo behoudt je de voorsprong op de concurrentie. Heb je de tijd om jouw unieke kwaliteiten te benutten? Zorg dat je als ondernemer weer ondernemer kunt zijn en je tijd kunt besteden aan jouw ondernemerspassie. 

 

Volledige automatisering met applicaties en koppelingen

Het koppelen van systemen en applicaties maakt efficiënter werken mogelijk en processen minder foutgevoelig. Wij verbinden met maatwerk applicaties en slimme koppelingen op een eenvoudige wijze mensen, systemen en informatiestromen aan elkaar. Hierdoor worden niet alleen processen maar ook de integratie van systemen en distributie van informatie volledig geautomatiseerd. Natuurlijk gebaseerd op jouw wensen, een kostenefficiëntie afweging en ons professionele advies.

Start vandaag nog met tijd besparen door automatisering

Heb jij een uitdaging?
Bespreek jouw uitdaging tijdens een gratis kennismakingsgesprek en wij denken met je mee naar een passende oplossing
Neem contact op
without
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.meer-tijd.nl//
#000000
style1
paged
Laadt bericht..
/home/website/domains/meer-tijd.nl/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.meer-tijd.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Vul hier je e-mailadres in
off
off