Aangenaam kennis te maken

Wij zijn Meer tijd, en wie ben jij? Waarom doe je wat je doet? Wat drijft jou, en wat is die ondernemerspassie waardoor je elke dag weer het uiterste eruit probeert te halen? Wij zijn heel benieuwd naar jou verhaal! Een kennismaking komt altijd van twee kanten, vandaar dat wij je alvast vertellen waarom wij doen wat wij doen.

 

De gezichten achter het bedrijf

Wij geloven in specialisatie en in doen waar je echt goed in bent. In de praktijk betekent dit dat Sharon Kampman verantwoordelijk is voor de marketing werkzaamheden en Dennis Fransen zich richt op de applicaties. Wij hebben onze krachten gebundeld om een volledig concept aan te bieden.

Meer weten over ons? Hou deze blog in de gaten, binnenkort zullen we ons beide uitgebreid voorstellen. Wel zo fijn als je weet wie wij nu daadwerkelijk zijn. En mocht je alvast een voorproefje willen. Bekijk dan onze LinkedIn pagina:

LinkedIn Social Media Meer tijdLinkedIn profiel Sharon KampmanLinkedIn profiel Dennis Fransen

 

Waarom doen wij wat we doen

Jou als ondernemer verder helpen is onze grote drijfveer. En dat betekent niet simpelweg een applicaties of marketingplan neerleggen. Nee, in gesprek gaan. Ontdekken wat jouw doelstelling zijn, waar je het meest mee geholpen bent en hoe we een lange termijn plan op kunnen stellen om daadwerkelijke groei te realiseren. 

 

Waarom nu?

Bedrijven die online sterk vertegenwoordigd zijn maken gemiddeld 26% meer winst dan hun concurrenten. Het missen van deze online kracht is voor 77% van alle ondernemingen de belangrijkste hindernis in het realiseren van doelstellingen en groei. Digitalisering speelt een steeds grotere rol in organisaties, maar nog niet elk bedrijf heeft zijn processen optimaal ingericht. Hedendaags is het belangrijk voor bedrijven om deze processen zo spoedig mogelijk te optimaliseren om niet achter te blijven op concurrenten en de weg in te slaan van digitalisering.

 

Meer tijd route naar succes

 

Oke, en de naam; Meer tijd

Zoals gezegd wij willen ondernemers verder helpen en zien daarbij dat de digitalisering en online kracht verbetert kan worden. Er wordt teveel tijd besteed aan randzaken, inefficiënte processen en dubbele werkzaamheden. Hierdoor besteden ze onnodige werktijd, hebben ze geen overzicht in gegevens en missen ze potentiële klanten door gemiste marketingkansen of onvoldoende bedrijfsstrategie.

Door middel van software-oplossingen en een marketingstrategie kunnen de huidige problemen effectiever ingericht worden en de marketingtools volledig opgezet, ingericht en zo nodig onderhouden worden waardoor de klant effectiever kan werken en zijn klant beter kan bedienen.

 

Want hier geloven wij in

Als ondernemer heb je unieke kwaliteiten en grote dromen. Wij helpen kleine tot middelgrote bedrijven om boven de digitale transformatie uit te stijgen zodat ze de concurrentie voor zijn. Waarom? Omdat wij geloven dat je met goede marketing en de juiste applicaties meer tijd hebt voor jouw ondernemerspassie om je grote dromen waar te maken.

 

Meer tijd ondernemerspassie

 

Heb jij de tijd om jouw unieke kwaliteiten te benutten?

Jij hebt als ondernemer zoveel kwaliteiten. Wanneer je de tijd hebt om deze volledig in te zetten en de techniek / marketing voor je te laten werken gaan er grootste dingen gebeuren. Onze ambitie is om jou als ondernemer weer ondernemer te laten zijn en terug in je kracht te laten komen door online kansen te pakken. Samen zorgen we ervoor dat je klaar bent voor de toekomst en je jouw unieke kwaliteiten kunt inzetten.

 

Wij helpen je graag verder

Wil je ook voor eens en voor altijd ontdekken wat jouw bedrijf uniek maakt? Direct en duidelijk overzicht in al je bedrijfsprocessen? Een onweerstaanbaar aanbod doen waar klanten direct ja tegen zeggen? En bovenal, meer werk verzetten in minder tijd met gekoppelde applicaties? Laat ons helpen.

Een kennismakingsgesprek of brainstormsessie is geschikt voor jou als: 

  • Je wilt leren wat de beste tactieken en strategieën zijn om je te onderscheiden
  • Als ondernemer wilt groeien in omzet en bedrijfsvoering
  • Weet dat er nog veel meer te bereiken is maar dat op dit moment niet lukt
  • Bereid bent hiervoor een investering te doen die je terugverdiend
  • Openstaat voor verandering en aan de slag wil met jouw bedrijf

 

Vraag hier jouw kennismakingsgesprek aan en wij zien elkaar binnenkort!